Ergonomisk batteridriven tigersåg för professionella från Bosch

Mycket kraftfull och med unik ergonomi ‒ detta definierar den kabellösa tigersågen GSA 18V-32 Professional. Tigersågen är kompaktare än de tidigare beprövade tigersågarna från Bosch och är även utrustad med ett nytt handtag som gör att användaren kan styra sågen i olika positioner på ett bekvämt sätt under en längre tids arbete. En förlängd brytare gör att sågen är lättmanövrerad även i extrema greppositioner och bidrar till den höga användarkomforten tillsammans med en aktiv vibrationsdämpning.

Enkelt och snabbt arbete med precision

Den batteridrivna tigersågen har ett tillkopplingsbart pendelslag för att sågningen ska gå fortare. Antalet slag kan ställas in och anpassas till materialet. Därutöver är tigersågen utrustad med en mjukstart som möjliggör extra precision i varje sågning. Sågen kan dessutom enkelt hängas upp i en stege eller byggnadsställning mellan arbetstillfällen med en metallkrok vilket kan spara tid. GSA 18V-32 Professional är utrustad med ett 5,0 Ah-batteri och erbjuder klassens bästa prestanda-viktförhållande. Den är ett kraftfullt alternativ till nätdrivna sågar och kan enkelt och kabellöst utföra arbeten över huvudhöjd.

GSA 18V-32 Professional finns tillgänglig i fackhandeln. Det angivna priset är en ej bindande prisrekommendation exklusive moms. Med reservation för ändringar.

Tekniska data* GSA 18V-32 Professional
Batterispänning/-kapacitet 18 V/5,0 Ah
Max. sågdjup i trä 230 mm
Sågdjup i metallprofiler och metallrör 175 mm
Slaglängd 32 mm
Antal slag vid tomgång 0 ‒ 2.500 varvmin
Mått (längd x bredd x höjd) 482 x 101 x 218 mm (inkl. batteri)
Vikt 3,5 kg (exkl. batteri)
Leveransomfattning/ej bindande prisrekommendation exklusive moms I L-BOXX inkl. högklassig inläggning med två sågblad och två 5,0 Ah batteripaket och laddare: 5 495,00 SEK

 

Källa: BOSCH

Relaterade artiklar

Unik metod för sprängningarna vid Södersjukhuset

Unik metod för sprängningarna vid Södersjukhuset

Woody Bygghandel officiell partner till Gothia Cup

Woody Bygghandel officiell partner till Gothia Cup

Ny VD för Byggmaterialindustrierna

Ny VD för Byggmaterialindustrierna

Svenskt Tenn visar närproducerad design i utställning i höst

Svenskt Tenn visar närproducerad design i utställning i höst