Hitta rätt kulör med nya innovativa Nordsjö Colour Tester

Det är inte alltid lätt att välja kulör och veta hur den kommer att se ut på väggen i hemmet och en undersökning visar att närmare 50 % av konsumenterna saknar självförtroende när det kommer till kulörval. Nordsjö vill göra valet av kulör enklare och tryggare. Därför lanserar man nu, i en innovativ förpackning med inbyggd mini-roller, Nordsjö Colour Tester i 49 vackra och moderna kulörer där årets kulör 2019 – Spiced Honey – är en av dem.

I en undersökning som Nordsjö har genomfört visar det sig att många har tankar på att förnya sitt hem genom att måla om i ett eller flera rum, men närmare 50 % av de som svarade sa att de saknar självförtroende när det kommer till kulörval och detta gör att man drar sig för att påbörja sitt projekt.

  • Vi vill med Colour Tester hjälpa våra kunder i denna process och säkerställa att de gör ett kulörval som harmoniserar med hemmets övriga inredningsdetaljer och ger ett snyggt slutresultat som de blir nöjda med, säger Ann-Charlotte Linde, Colour Manager på Nordsjö.

Innan man köper den färg man behöver för sitt målningsprojekt, är det en god idé att provmåla en del av väggen för att se hur kulören passar i just det rum man planerar att måla om. För det är mycket som kan påverka en kulör och då speciellt en ljusare kulör, som kan ändra utseende beroende på vilka andra kulörer som finns i rummet på olika inredningsdetaljer och golv samt det naturliga ljusinsläppet och belysning. Med Colour Tester har vägen från idé till färdigmålat blivit betydligt kortare.

  • Med Colour Testers innovativa förpackning med färg och mini-roller i ett, kan man enkelt provmåla kulören i det rum man planerar att måla om – det har aldrig varit enklare att välja rätt kulör, tillägger Ann-Charlotte.

Mer information och de 49 vackra och moderna kulörerna som ingår i Colour Tester-kollektionen hittar man här – https://www.nordsjo.se/sv/colourtester

Nordsjö Colour Tester finns att köpa hos utvalda Nordsjö-återförsäljare samt online – https://colourtester.se.

Källa: Nordsjö

Relaterade artiklar

Dreem vinner arkitekttävling för Klövern och Stockholm stad

Dreem vinner arkitekttävling för Klövern och Stockholm stad

Garaget Sveriges mest onödiga rum

Garaget Sveriges mest onödiga rum

Sveriges ledande inredningsbloggare kommer till Stora Nolia

Sveriges ledande inredningsbloggare kommer till Stora Nolia

Mäklare i Östergötland kommenterar Svensk Mäklarstatistik: ”Bostadspriserna kommer att fortsätta stiga”

Mäklare i Östergötland kommenterar Svensk Mäklarstatistik: ”Bostadspriserna kommer att fortsätta stiga”