Säljstart ikväll för eftertraktade Brf Arkeologen i Helsingborg

Måndag den 15 maj kl. 17.30 är det säljstart för det efterlängtade projekt Brf Arkeologen i Mariastaden, Helsingborg. Kärnhems intressenter bjuds in till mingel med möjlighet att boka en eftertraktad lägenhet. På plats hos Mäklarbyrån MOHV i Helsingborg finns representanter från Kärnhem.

98 välplanerade lägenheter i olika storlekar, från 1-5 rok bildar tillsammans Brf Arkeologen – ett modernt stadskvarter med det lilla extra. Tack vare närheten till innerstaden och Maria station är det alltid nära till äventyr och nya upplevelser. Den som vill bo smart och bekvämt kommer att trivas fantastiskt bra just här. Brf Arkeologen blir ett modernt och spännande boende.

Att Helsingborg är en av Sveriges snabbast växande städer märks i luften. Överallt skymtas lyftkranar och bygghjälmar. Stadens populära område Mariastaden är en av de många satsningarna och här etableras flera nya kvarter. Kärnhem är ett av företagen som är med och förändrar det växande området.

– Vi ser stor potential i Mariastaden och det ska bli oerhört kul att få vara med och utveckla området med nya spännande bostäder, säger Anna Maria Lingmerth, Marknadschef på Kärnhem. Kärnhem är ett personligt företag med rötter i Växjö. Bolaget har funnits på marknaden i tretton år och har byggt bostadsområden i ett femtontal orter runt om i Sverige. Kärnhem skapar varje år livsrum till hundratals människor och jobbar aktivt för att kunna erbjuda nyckelfärdiga bostäder med mycket känsla och personlighet.

– För oss på Kärnhem är helheten viktig. Våra bostäder är alltid helt nyckelfärdiga på inflyttningsdagen, vilket innebär allt från inomhusmiljön till trädgården står redo att användas. Vi lägger också stor vikt vid själva kvarteret och ser till att alla gator och grönområden är välplanerade och fungerande, fortsätter Anna Maria Lingmerth.

Kärnhems satsning i Mariastaden kommer att resultera i två olika kvarter. Brf Solfångaren som erbjuder par-och radhus utmed Mariehällsvägen samt Brf Arkeologen, moderna lägenheter i det nyetablerade Maria Stationsområde. Båda kvarteren har perfekta lägen med närhet till Helsingborgs innerstad, naturområdet Pålsjö skog samt resecentrumet Maria Station.

 

Källa: Kärnhem

Relaterade artiklar

Bostadsbyggandet skjuter i höjden

Bostadsbyggandet skjuter i höjden

Bygglovsbesked för HSB brf Kaptenens 99 lägenheter i Limhamns Sjöstad

Bygglovsbesked för HSB brf Kaptenens 99 lägenheter i Limhamns Sjöstad

Skanska hyr ut 840 kvadratmeter i Sthlm New Creative Business Spaces till spelutvecklare

Skanska hyr ut 840 kvadratmeter i Sthlm New Creative Business Spaces till spelutvecklare

Sveriges dyraste adresser - uppemot miljoner

Sveriges dyraste adresser - uppemot miljoner