Succé för Engcon på Intermat

Engcons närvaro på Intermat, en av världens största entreprenadmässor, kan summeras som en succé. Med en rekordstor monter och nonstop livedemonstrationer väckte Engcon stor nyfikenhet bland mässbesökarna. Störst intresse var det för Engcons tiltrotatorer och redskapsfäste med EC-Oil automatisk oljekoppling.

Intermat är en av världens tre största maskinmässorna och världsledande tiltrotatortillverkaren Engcon deltog i årets upplaga med en rekordstor monter.

Bland annat körde Engcon live-demo med två grävmaskiner nonstop och erbjöd testkörning på två ytterligare grävmaskiner.

– En riktigt bra mässa för oss. Det som väckte störst intresse var helt klart våra tiltrotatorer och våra automatiska redskapsfästen med den automatiska oljkopplingen EC-Oil säger Patrick Regnier, säljchef på Engcon France, och fortsätter:

– Franska marknaden känns allt mer mogen för våra produkter och vi gjorde ett flertal konkreta affärer på våra tiltrotatorer, automatiska redskapsfästen samt ett flertal av våra övriga redskap.

Startskottet på intensiv mäss-säsong
Intermat var det officiella startskottet för en intensiv mäss-säsong och direkt efter mässan gick mäss-tåget vidare direkt till norska Vei & Anlegg och därefter står TKD i Holland samt Svenska Maskinmässan i Stockholm på tur.

– Nu är det full fart på mäss-säsongen och det är otroligt viktigt för oss att närvara på så många ställen som möjligt. Det är ett av de bästa tillfällena att visa upp våra produkter och framförallt nyheter säger Sten Strömgren, kommunikationsansvarig på Engcon Group.

Under juni deltar Engcon på Hillhead i England och däremellan arrangeras massor av lokala maskinvisningar och öppet hus-aktiviteter i alla de nio länder som Engcon har verksamhet i. Utöver detta deltar Engcons återförsäljare i ett antal mässor på de länder Engcon inte har egen verksamhet.

Källa: Engcon

Relaterade artiklar

​Chalmers får WSBE2020 - global konferens för hållbart byggande

​Chalmers får WSBE2020 - global konferens för hållbart byggande

Ny fabrik ska möta Engcons ökade efterfrågan

Ny fabrik ska möta Engcons ökade efterfrågan

Serneke skriver avtal med Trollhättan Tomt AB

Serneke skriver avtal med Trollhättan Tomt AB

Rekrytering och utbildning i fokus för Swecon på Load up North 2017

Rekrytering och utbildning i fokus för Swecon på Load up North 2017