Snickare i Strängnäs med totalentreprenad

Ska ni bygga ut huset i Strängnäs? I så fall kan det löna sig att anlita snickare med totalentreprenad. Det blir billigare och huset blir färdigt snabbare.

Det är inte ovanligt att man måste flytta för att familjen har vuxit och huset blivit för litet. Genom att bygga ut huset kan man få den extra yta man behöver. En tillbyggnad är dessutom ofta billigare än att köpa ett nytt hus och barnen slipper byta skola och flytta från vänner.

Vill man bygga ut huset måste man först ansöka om bygglov från kommunen och för att kunna göra det måste man ha ritningar. Därför kan det vara bra att anlita en snickare redan på planeringsstadiet eftersom man då kan få hjälp med ritningar och bygglovsansökan. Det bästa är att välja en firma med totalentreprenad eftersom ett och samma företag då kan ansvara för hela renoveringen.

Att tänka på när man anlitar en snickare i Strängnäs

När man anlitar en snickare i Strängnäs kan man inte enbart ta hänsyn till priset. Den firma man väljer att anlita måste ha utfört liknande uppdrag tidigare, framförallt om det gäller en utbyggnad. Be även om referenser från tidigare kunder och ring upp dessa. Fråga exempelvis om bygget blev klart i tid och om det var något som kunde ha fungerat bättre.

Innan bygget påbörjas måste man skriva ett ordentligt avtal. Detta för att tydliggöra vad man har kommit överens om och för att undvika missförstånd. För att avtalet ska vara giltigt måste snickarens företagsnamn och organisationsnummer finnas med. Det måste även vara signerat av båda parter.

Ta reda på mer genom att besöka: snickaresträngnäs.se